Happy Good Talk

Website Copy

Je bent bijna aan de beurt en voelt je handen klam worden. Terwijl je hart uit je borstkas galoppeert, word je overvallen door een warrig gevoel. Je probeert een paar keer diep adem te halen, forceert een glimlach en neemt het woord. Alle ogen zijn op jou gericht en je voelt paniek opkomen…

Je weet waarschijnlijk hoe het is om niet de juiste energie te kunnen vinden tijdens spreken in het openbaar. Happy Good Talk helpt je contact te maken met jezelf en je publiek. Ik heb het merkverhaal van HGT vertaald naar website teksten. Teksten met humor, een knipoog en zelfvertrouwen. Marco en zijn team geven trainingen op het gebied van spreken in het openbaar. De mensen die zij met een website willen aantrekken zijn kwetsbaar en eigen en voor hen  is verbinding essentieel. Zij zullen niet snel in zee gaan met een trainer waar zij zich niet mee identificeren of gehoord voelen.

PORTFOLIO

Brand Story

Eindsprint

Social Media Specialist

UMC Utrecht

Website Copy

Veranders

Website Copy

Smûk Recreatie

Instagram reels & website copy

Hustle & Heart

Satire schrijven

de Pin

BRAND STORY

Jopp

Website Copy

Happy Good Talk

Instagram quotes

Jobtimistic

The Freelance Van - blog - Partnerships

Voor vakspecifieke blogs schrijven wij maandelijks verhalen via het LinkedIn blog en wekelijkse updates op de Insta Make it a story.

Voor verhalen over de impact van het vrije leven kun je terecht bij Thefreelancevan.