website teksten die geld verdienen

Haal jij de meeste business uit het echte leven? Is het vooral je netwerk waar je op bouwt? Dan is het goed om je website teksten onder de loep te nemen. Sterke website teksten zijn namelijk het fundament van jouw overtuigingskracht.

Mensen kopen jouw product of dienst namelijk niet door hoe goed jij ze aanprijst, maar door het verhaal wat zij zichzelf erover vertellen. Mensen overtuigen zichzelf, met de verhalen die ze kennen. Daarom is het essentieel om te weten, wat jouw doelgroep nodig heeft. Je raakt ze pas als ze zichzelf in jouw verhalen herkennen. Want verhalen zijn de kortste route naar een ander. 

230404 3.0 AW MIAS Merkidentiteit � Templates Social Media Potlood Oranje
Brandingshoot Make it a Story Scheveningen 1

Jouw teksten hebben verhalen nodig

Omdat ik al mijn hele leven te veel praat, heb ik van verhalen vertellen mijn werk gemaakt. Dagelijks struin ik het internet af naar de nieuwste verhaaltechnieken, volg ik de cursussen op het gebied van storytelling en marketing en lees ik de boeken waar jij geen tijd voor hebt. De kennis die ik opdoe combineer ik met mijn 10 jaar ervaring als Copywriter, Content Marketeer en Creative en giet ik in modules, die jou een ijzersterk merkverhaal helpen schrijven. 

De beginnersfouten heb ik al voor je gemaakt, dus die kun je overslaan. Ik help je met het schrijven van videoscripts, teksten voor je website. Voor leuke bedrijven die impact willen maken doe ik 1 a 2 keer per jaar een freelance of interim klus. Zo houd ik mezelf scherp binnen het vak en blijf ik uittesten wat het beste werkt. Er zitten mensen op jouw verhaal te wachten, laat ze niet hangen en ga met je website aan de slag!

?

Zelf doen

Brandingshoot Make it a Story Scheveningen 35

Met andere ondernemers de beste verhaaltechnieken leren toepassen op je merk en wekelijkse masterclasses, inspiratie oefeningen en tips die je helpen bij het schrijven van je website teksten.

BONUS: Brand Story Scan

Samen doen

Brandingshoot Make it a Story Scheveningen 56

Persoonlijke begeleiding bij het schrijven van je merkverhaal en social media content, een persoonlijke strategiesessie aan het begin en einde van het traject.

BONUS: Een redactieslag op jouw Brand Story.

Huur mij in

Brandingshoot Make it a Story Scheveningen 21

Wil je zeker zijn van succes? ga Dan samen met mij op zoek naar jouw merkverhaal. in èèn ochtend duiken we in onze creativiteit en halen we jou uit je hoofd en in je creatie kracht. Na deze creatieve brainstormsessie ga ik voor je aan de slag en schrijf ik een verhaal waarmee je echt impact maakt.