Jij wil

 website teksten die raken

Ben je klaar met verkopen? Geen zin meer om te twijfelen aan je pitch? Make it a story!

Als copywriter help ik ondernemers, corporates en freelancers met het vinden van hun stem, verhaal en waarde. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vertellen van verhalen weet ik hoe jij in het hoofd van jouw doelgroep kan stappen en wat ervoor nodig is om jouw marketing en communicatie converterend te maken. Ik kijk hoe je met jouw aanbod jouw klanten kan helpen om de held van hun eigen verhaal te worden. Want zeg nou eerlijk, we willen helemaal niet gered worden, we willen het gevoel hebben dat we zelf onze doelen bereiken, met een beetje hulp dan. En die hulp die biedt jij jouw klanten, hoe klein of groot het ding ook is dat zij veranderd willen hebben. Het is tijd dat je laat zien wie je echt bent, je doelgroep wacht op je.

230404 3.0 AW MIAS Merkidentiteit � Templates Social Media Ster Paars
Branding shoot Dionne Febr 14

Website en Social copy

Zoek je een copywriter die jouw doelgroep wakker schudt, ze bij de schouders pakt en laat zien waarom ze jou nodig hebben? Dan duiken we samen in de lagen van jouw merk, brengen we je brand story in kaart en schrijven we teksten die geld voor je verdienen.

“If people are happy there is no story” zei Salman Rushdie in zijn Masterclass. En dat is waarom jij de pijnpunten van jouw doelgroep moet herkennen en kunnen vertellen. Als jij jouw mensen helpt herinneren waarom ze niet blij, voldaan of tevreden zijn dan trigger je emotie, dan kom je binnen. Je hoeft geen acrobatische capriolen uit te halen om te bewijzen dat je goed bent. Je moet alleen zichtbaar jezelf zijn, zodat mensen je kunnen vinden. Laat zien wat je doelgroep mist of nodig heeft en je hebt een merkverhaal.

Wil jij er meteen helemaal voor gaan en ook je webdesign en branding aanpakken?
Voor impactvolle, showstoppende websites, werk ik samen met www.smitclub.nl

Voorbeelden zien? Deze verhalende websites gingen je voor!

PORTFOLIO

pexels stanley morales 1454360

Brand Story

Eindsprint

UMCU small

Social Media Specialist

UMC Utrecht

Leonie

Website Copy

Veranders

Schermafbeelding 2021 12 17 om 17.48.03

Website Copy

Smûk Recreatie

IMG 5622 bewerkt scaled2 e1626861759928

Instagram reels & website copy

Hustle & Heart

Nadia

Satire schrijven

de Pin

pexels nappy 935977

BRAND STORY

Jopp

Schermafbeelding 2021 12 17 om 17.17.19

Website Copy

Happy Good Talk

Instagram quotes

Jobtimistic