Op zoek naar jouw eigen storymaker? 

Verbinden met met een ander doe je door mens te zijn. En mensen houden van verhalen. Sterker nog, verhalen helpen ons overleven. Vroeger waren verhalen de enige manier om kennis op te doen, over dingen buiten jouw eigen ervaring. Heb jij een storymaker nodig (Storyteller bij Make it a Story), dan kun je mij als copywriter, content marketeer, communicatie adviseur of social media manager inhuren om jouw verhalen voor je te vertellen.

Voor jou geen standaard teksten, jij wil woorden die tot leven komen. Jij wil verhalen vertellen die mensen raken, waar zij zichzelf in herkennen. Het is namelijk helemaal niet interessant om te luisteren naar verhalen van een ander. Je gaat pas aan als iets je persoonlijk raakt. Verhalen die je raken zijn als het horen van je naam in een rumoerige ruimte. Het grijpt je aandacht en wekt je interesse. Wil jij website teksten die geld voor je verdienen? Social media content, persberichten en nieuwbrieven die zo kleurrijk zijn dat niemand er omheen kan? Wil jij verhalen vertellen die urgent zijn, die niet meer kunnen wachten en levens gaan veranderen? 

 

De teksten van Make it a story laten je zien. De verhalen doen je voelen. De concepten geven laten je vliegen en de workshops geven je autoriteit in je expertise. Als je iets wilt zeggen, maken we er een verhaal van. Want verhalen zijn de kortste route naar jouw doelgroep.

230321 3.0 AW MIAS Merkidentiteit � Logo Kort Zwart

bekijk het

aanbod

Vanaf vandaag wordt jouw succes maakbaar. Als een tekening kleuren we jouw merk in. We laten je woorden leven en geven jouw mensen zelfvertrouwen. Jouw zoektocht naar je verhaal begint bij de held. De hoofdpersoon waar jij het allemaal voor doet. Voor wie is jouw verhaal urgent? Wie zit er nu op de bank te wachten tot jij komt helpen? Wie kan er met jouw aanbod veranderen, verbeteren of verrijken? Laat jezelf zien, je doelgroep wacht op je.

230321 3.0 AW MIAS Merkidentiteit � Illustraties Story Highlights 02

Jouw merkverhaal in 1 maand

Dionne Make it a story 57 bewerkt

In een halve dag duiken je merk in, zwemmen we door je toekomst plannen en verlossen we je van al het extra gewicht dat je meezeult.

Workshops en Masterclasses

Dionne Make it a story 225 bewerkt

Leer verhalen vertellen die raken, toegang krijgen tot je creativiteit, website teksten schrijven die blijven hangen & pitchen als jezelf.

Content die raakt

Dionne Make it a story 604 bewerkt

Laat je online zichtbaarheid voor je werken. scheelt weer een salesmanager of koude acquisitie.

230321 3.0 AW MIAS Merkidentiteit � Illustraties Story Highlights 03

PORTFOLIO

pexels stanley morales 1454360

Brand Story

Eindsprint

UMCU small

Social Media Specialist

UMC Utrecht

Leonie

Website Copy

Veranders

Schermafbeelding 2021 12 17 om 17.48.03

Website Copy

Smûk Recreatie

IMG 5622 bewerkt scaled2 e1626861759928

Instagram reels & website copy

Hustle & Heart

Nadia

Satire schrijven

de Pin

pexels nappy 935977

BRAND STORY

Jopp

Schermafbeelding 2021 12 17 om 17.17.19

Website Copy

Happy Good Talk

Instagram quotes

Jobtimistic

Dionne Make it a story 225 bewerkt e1680096689272

The Freelance Van - blog - Partnerships

Voor vakspecifieke blogs schrijven wij maandelijks verhalen via het LinkedIn blog en wekelijkse updates op de Insta Make it a story.

Voor verhalen over de impact van het vrije leven kun je terecht bij Thefreelancevan.