Op zoek naar jouw eigen storymaker? 

Hoi, ik ben Dionne Maria Hallegraeff. Met Make it a story help ik jou onderscheidend te zijn in een wereld vol marketingstrategieën. Ik geloof dat jouw verhaal er al is, je moet ‘m alleen nog inzetten. Vergeet niet dat je bedrijf continu in ontwikkeling is en jij ook. Daarom is het belangrijk om je merkverhaal en marketing en communicatie mee te laten groeien. 

Met 12 jaar ervaring als revolution manager, duurzaamheid manager, account manager, content marketeer, storyteller en creatieve maker, heb ik waardevolle inzichten opgedaan in verschillende industrieën. Ik begrijp de regels, maar buig ze naar mijn eigen visie.

ADHD is mijn Unique Selling Point

Met mijn ADHD-brein omarm ik fascinaties, verslind ik de boeken waar jij geen tijd voor hebt en experimenteer ik dagelijks. Het biedt me de vrijheid van denken als een kind en creativiteit zonder grenzen. Mijn dagelijkse focus op marketingtrends en scherpe vragen helpen jou buiten de gebaande paden te gaan. Ook help ik je Artificial Intelligence inzetten, zodat jouw marketing wendbaar is. Het onbekende is mijn comfortzone.

Voor wie?

Make it a story is er voor kleurrijke mensen en merken. Voor vrije denkers die weer willen spelen. Voor mensen en merken met een missie, groot of klein.

Verhalen zijn de kortste route naar een ander en het grootste goed dat jij bezit. Trots zijn op je verhaal opent deuren, doet groter denken en beter ondernemen. Zelfs als dat eng is.

Waarom?

Jouw doelgroep wil niet dat jij hun problemen oplost. Ze willen zien wat ze zelf kunnen bereiken. Storybased-marketing helpt jou overtuigen zonder gimmicks, waardoor het leuk is om zichtbaar te zijn. Je hebt alles al wat je nodig hebt. Ken je verhaal en je hoeft het nooit meer te verkopen.

230321 3.0 AW MIAS Merkidentiteit � Logo Kort Zwart
1a738d28 7c70 40ec bfcc c5bf3ecef80a

bekijk het

Storybased Marketing

Storybased-marketing is het inzetten van verhalen om je merk te positioneren en je doelgroep te bereiken. Het is inspelen op emotie, om op actie aan te sturen. Verhalen zijn de kortste route naar een ander. Gebruik ze om te verbinden, inspireren en overtuigen.

In verhalen kunnen we ons verplaatsen. En pas als we onszelf zien in een ander, voelen we ons veilig om te luisteren.

We willen allemaal de held van ons eigen verhaal zijn. We willen niet gered worden, we willen trots ervaren. Daarom vind ik het ook niet handig om in je marketing alleen maar over jezelf te praten. Op een feestje vind je het ook niet leuk als iemand dat doet. Vertel verhalen die laten zien wat jouw product of dienst teweegbrengt. Je hoeft niets te verzinnen en geen capriolen uit te halen, werk met wat er is.

230404 3.0 AW MIAS Merkidentiteit � Templates Social Media Waah Geel

WEbsite teksten

Brandingshoot Make it a Story Scheveningen 3

Sterke marketing en communicatie begint bij je merkverhaal. Die nemen we samen onder de loep, passen we aan en schaven we bij.

Workshops en Masterclasses

Brandingshoot Make it a Story Scheveningen 34

Leer verhalen vertellen die raken, toegang krijgen tot je creativiteit, website teksten schrijven die blijven hangen & pitchen als jezelf.

Content die raakt

 

Dionne Make it a story 527 bewerkt

Laat je online zichtbaarheid voor je werken. scheelt weer een salesmanager of koude acquisitie.

230404 3.0 AW MIAS Merkidentiteit � Templates Social Media Ster Oranje

PORTFOLIO

pexels stanley morales 1454360

Brand Story

Eindsprint

UMCU small

Social Media Specialist

UMC Utrecht

Leonie

Website Copy

Veranders

Schermafbeelding 2021 12 17 om 17.48.03

Website Copy

Smûk Recreatie

IMG 5622 bewerkt scaled2 e1626861759928

Instagram reels & website copy

Hustle & Heart

Nadia

Satire schrijven

de Pin

pexels nappy 935977

BRAND STORY

Jopp

Schermafbeelding 2021 12 17 om 17.17.19

Website Copy

Happy Good Talk

Instagram quotes

Jobtimistic

Dionne Make it a story 225 bewerkt e1680096689272

The Freelance Van - blog - Partnerships

Voor vakspecifieke blogs schrijven wij maandelijks verhalen via het LinkedIn blog en wekelijkse updates op de Insta Make it a story.

Voor verhalen over de impact van het vrije leven kun je terecht bij Thefreelancevan.