Jouw verhaal in 1 maand

Jij wil jouw verhaal uit je hoofd en op papier. Je wil niet meer twijfelen wanneer iemand vraagt wat je doet en niet langer het gevoel hebben dat je iemand moet overtuigen van je waarde. Je wil een verhaal dat leeft, emoties triggert en ervoor zorgt dat iedereen die bij je past zich gezien voelt.

230404 3.0 AW MIAS Merkidentiteit � Templates Social Media Potlood Oranje
Dionne Make it a story 769 bewerkt

Hi, Ik ben Dionne

Omdat ik al mijn hele leven te veel praat, heb ik van verhalen vertellen mijn werk gemaakt. Dagelijks struin ik het internet af naar de nieuwste verhaaltechnieken, volg ik de cursussen op het gebied van storytelling en marketing en lees ik de boeken waar jij geen tijd voor hebt. De kennis die ik opdoe combineer ik met mijn 10 jaar ervaring als Copywriter, Content Marketeer en Creative en giet ik in modules, die jou een ijzersterk merkverhaal helpen schrijven. 

De beginnersfouten heb ik al voor je gemaakt, dus die kun je overslaan. Ik help je met het schrijven van videoscripts, teksten voor je website en voor leuke bedrijven die impact willen maken, wil ik nog wel eens een freelance of interim klus aan gaan. Zo houd ik mezelf scherp binnen het vak en blijf ik uittesten wat het beste werkt. Het is tijd dat jij van jouw merk gaat houden, aan de slag dus!

?

Story Coaching Society

Dionne Make it a story 138 bewerkt

Met andere ondernemers de beste verhaaltechnieken leren toepassen op je merk en wekelijkse masterclasses, inspiratie oefeningen en tips die je helpen bij je content strategie op social media.

BONUS: Brand Story Scan

Meer zekerheid

Dionne Make it a story 527 bewerkt

Lid van de Story coaching society EN persoonlijke begeleiding bij het schrijven van je merkverhaal en social media content, een persoonlijke strategiesessie aan het begin en einde van het traject.

BONUS: Een redactieslag op jouw Brand Story.

Verzekerd van succes

Dionne Make it a story 369 bewerkt

O Wil je zeker zijn van succes? ga Dan samen met mij op zoek naar jouw merkverhaal. in èèn ochtend duiken we in onze creativiteit en halen we jou uit je hoofd en in je creatie kracht. Na deze creatieve brainstormsessie ga ik voor je aan de slag en schrijf ik een verhaal waarmee je echt impact maakt. 

 

BONUS: De vertaling van jouw verhaal naar jouw kanalen middels een content strategie.