make it…

BRAND STORY RETRAITE

Tijdens de brand story retraite duiken we je merk in, zwemmen we door het riet en ontdoen we je van al het extra gewicht dat je meezeult.

We beginnen met een verbindend element, passend bij jou of jouw team. Of je nou houdt van een beetje zweven op z’n tijd of dingen al snel flauwekul vindt, contact maken met het moment maakt iedereen creatief. Vervolgens gooien we alles op tafel en gaan we MarieKondoend door je plannen heen. Word je er blij van? Fantastisch, blijven doen. Past het niet meer bij je? Dan laten we het gaan. Zodra we je merk helder hebben gefilterd gaan we bouwen. Elk onderdeel van je verhaal is een stuk hout om mee te werken. We vragen ons af wat jouw brug nodig heeft om die mensen aan de overkant te bereiken en ronden ‘m af. Wedden dat je nooit meer hakkelend staat te pitchen?

Voor de retraite zetten we een heldere intentie voor het maken van jouw verhaal. Weet je nog helemaal niet wat je verhaal is? Dan gaan duiken we die op. Heb je al wel een redelijk praatje klaar en wil je bijvoorbeeld een bedrijfsvideo maken? Dan doen we het voorwerk voor een script. Wil je gaan vloggen of bloggen? Dan gaan we aan de slag met je online persoonlijkheid. Woorden klinken het mooist wanneer ze je laten zien. Wat heb jij te vertellen?

?

Brand Story

korte onliner toevoegen. Of deze zinnen weglaten. 

Video Script

korte onliner toevoegen. Of deze zinnen weglaten. 

Blogs

korte onliner toevoegen. Of deze zinnen weglaten.