Get Your Story Straight

Jij wilt jouw verhaal uit je hoofd en op papier. Je wilt nooit meer twijfelen als iemand vraagt wat je doet en geen moeite meer doen om iemand over de streep te trekken. Je wilt een verhaal dat leeft, emoties triggert en ervoor zorgt dat iedereen die bij je past jouw waarde ziet.

Hi, Ik ben Dionne

Omdat ik al mijn hele leven te veel praat, heb ik van verhalen vertellen mijn werk gemaakt. Dagelijks struin ik het internet af naar de nieuwste verhaaltechnieken, volg ik de cursussen op het gebied van storytelling en marketing en lees ik de boeken waar jij geen tijd voor hebt. De kennis die ik opdoe combineer ik met mijn 10 jaar ervaring als Copywriter, Content Marketeer en Creative en giet ik in modules, die jou een ijzersterk merkverhaal helpen schrijven. 

De beginnersfouten heb ik al voor je gemaakt, dus die kun je overslaan. Ik help je met het schrijven van videoscripts, teksten voor je website en voor leuke bedrijven die impact willen maken, wil ik nog wel eens een freelance of interim klus aan gaan. Zo houd ik mezelf scherp binnen het vak en blijf ik uittesten wat het beste werkt. Het is tijd dat jij van jouw merk gaat houden, aan de slag dus!

?

Maak je verhaal

Met andere ondernemers de beste verhaaltechnieken leren toepassen op je merk en wekelijkse livesessies

BONUS: Brand Story Scan

Meer zekerheid

Alles van het Make your story-pakket EN persoonlijke feedback, een persoonlijke strategiesessie aan het begin en einde van het traject.

BONUS: Een redactieslag op jouw Brand Story.

Verzekerd van succes

Met persoonlijke aandacht de modules doorlopen van het Make Your Story pakket. De persoonlijke feedback, Een redactieslag op jouw Brand Story.

 

BONUS: De vertaling van jouw Brand Story naar jouw kanalen middels een briefing.