Content maken die raakt? Make it a story!

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is het positioneren van jouw merk of onderneming, door het aanbieden van waardevolle content voor jouw doelgroep. Content kan bestaan uit tekst, beeld en geluid.

Op zoek naar voorbeelden van contentmarketing? Bekijk dan de content van Make it a Story op YouTube.

Ik wil filmpjes zien!

Blogs

Blogs zijn een fantastisch instrument om verhalen mee te delen. Door consistent te bloggen kun je zowel het online spel, als het hart van jouw doelgroep winnen. Een blog is een cadeau, gratis kennis. En geven creëert een band tussen mensen en merken.
Make it a story
Make it a story

Social posts

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze bedrijfsvoering. Zichtbaar blijven is het belangrijkste doel van deze kanalen. In het oog en in het hart van jouw doelgroep zijn. Via sociale media bereik je mensen op momenten dat zij openstaan voor nieuwe informatie. Grijp die kans en vertel jouw verhaal!

Video

Video is de snelste manier om een boodschap mee te verspreiden. Je kunt in een korte tijd veel informatie delen en maakt gebruik van 3 dimensies om jouw doelgroep te boeien. Door de juiste sfeer, kleuren, onderwerpen en verhaallijn kun je een impactvol verhaal vertellen.
Make it a story

Deze verhalen gingen je voor

Volg Make it a story voor impactvolle verhalen en inspirerende updates!

Ik wil een gratis inspiratie sessie!